1,5 millió lépés az El Camino

1,5 millió lépés az El Camino

Start ! Hihetetlennek tűnik ,hogy itt az idő !

2014. július 07. - martonmari

start.jpg

Már csak kettőt kell aludnom és indulok a NAGY ÚTRA . Mint a gyerekek a karácsonyt úgy várom , tele izgalommal . Mit is tartogat számomra a sok becsomagolt ajándék ,amit 35 napig bontogatok ki.

A búcsúzás az itthoniaktól már kezdetét vette Péter-Pál napján , Székesfehérváron testvéreméknél névnappal összekötött családi ebéddel . Tiszteletemre a kedvencemmel ,halászlével kedveskedtek .Andrea barátnőm is meglepett személyes megjelenésével . Annyi szeretet áradt felém ,aggódás értem .Nagyon jó érzés volt mit ne mondjak.Július 5-én szombaton lányoméknál Eszter unokám születésnapjával volt összekötve a "búcsú ".

Itt kezdődött el az én Caminom , olyan jókat sírok .

A múlt héten szinte minden napra jutott a búcsú találkozás egy kávé mellett . Ágival , Évával ,Katival ,Petrával, Renátával , Verával .

A felszerelés teljes skálájának bemutatása is részét képezte .

Vasárnap Szlovákiából leptek meg váratlanul barátnőim, Krisztinka és Katika :-) Én meg csak raktározom a felém áradó szeretetet .

Még azért vannak teendőim ,Szuzy most levágta a hajam 2 cm  tüsi frizurám lett , még szerdán egy pedikűr is Dórinál .

Újratervezés a felszerelésnél ,hogy szigorúan bent maradjak a 8 kg súlyban. . Mit vigyek ,mi maradjon itthon .

Repülőjegyet kinyomtatta fiam .

Kedden a TV-hez is beugrok elköszönni Csillától ,Erikától ,Marcitól .Szerdán Anyukám ,Testvérem végső búcsú ölelésére számítok.

 Most kaptam a hírt ,hogy Pamplonat ki kell kerülnöm szállásilag biztosan mivel keddtől elindulnak a "bikák ".

Csütörtökön 03:50 indulok a Ferihegy 2 Terminálra : Buen Camino !

bikafuttatás.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://megerkezni.blog.hu/api/trackback/id/tr906481251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kristina Vighova 2014.07.07. 16:40:56

Emlekszem mikor januarban feldobtad a temat "El camino" fogalmam nem volt rola valojaban mivel is jar egy ilyen ut. Ahogy figyelemmel kisertem a keszulodest a Nagy utra, hat nagy munka all mogotted!:) Igen eljott az ido, mikor utra kellsz, mi mindannyian veledeszunk lelelkben :)
süti beállítások módosítása