1,5 millió lépés az El Camino

1,5 millió lépés az El Camino

"Fogalmad sincs róla ,hogy milyen erős vagy, egészen addig,amíg nincs más választásod ,mint ,hogy erős légy " ( Bob Marley)

2014. június 10. - martonmari

Emberek ezrei írnak blogot ,olyan témáról ami foglalkoztatja őket .Most engem az foglalkoztat ,hogy ma egy hónap múlva elindulok az ÚTRA .

Pontos forgatókönyv  Budapest -Terminál 2 .2014. július 10. 06:15 Brüsszel Charleroi repülőtér érkezés 08:15.

Brüsszel Charleroi 10:25 indul a repülőgépem 12:10 érkezik Biarritzba  ,és ez fix . Innentől kezdve minden kérdőjel . El kell jutnom Bayonerbe a vonat állomásig ,ahonnan indul majd a vonat a zarándok út kiindulópontjához St.Jean Pied de Port-ba .sjdppp.jpgBiarritztól semmi fix előre leszervezett nincs. Ott a helyszínen ,hiányos nyelvtudással ,nagy kreativitással oldom majd meg a helyzetet.

  Még a tervezgetésnél gondoltam arra ,hogy rögtön elindulok a Napoleoni úton a Pireneusoknak ,hogy ne egy napra maradjon a legnehezebb szakasza az útnak.Orissonig terveztem ,ami úgy 10 km hegynek fölfelé. Szállás foglalás a www.refuge-orisson.com oldalról úgy érkezett vissza ,sajnálják mert 18:30-ig  tudnának fogadni .Ezt az érkezést előre nem tudom garantálni ,így lesz ami lesz. Rábízom magam a gondviselésre ,hagyom ,hogy történjenek a dolgok .

Orisson felé bandukolva.jpg

Kolerikus személyiség lévén ezek a bizonytalansági tényezők frusztrálnak ,valószínű tanítása ez is az ÚTNAK .

Nincs más választásom mint ,hogy hagyjam ,hogy alakuljanak a dolgok és fogadjam el illetve legyek hálás mindenért .

A bejegyzés trackback címe:

https://megerkezni.blog.hu/api/trackback/id/tr606291523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása